Konferanse med overnatting

Dialogkonferansen holdes i Strömstad, som ligger ca 1,5 time fra Oslo. Det faglige programmet foregår på Strömstad Spa, som ligger kun 10 meter fra sjøkanten. Konferansedeltakerne bor på Strömstad Spa og Scandic Laholmen Hotell, og det sosiale programmet er fordelt mellom de to hotellene.

Strömstad Spa

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strömstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo, og her er det enkelt å trives.

Rommene er store, moderne og i lyse farger. Hotellsalongen og baren har en koselig peis og nydelig utsikt over havnen, og er det perfekte stedet for sosiale sammenkomster.

Den store terrassen ved havet er glimrende for å spise frokost, sole seg og ta en lunsj. Baren er et populært samlingspunkt, og kun 45 meter fra hotellet ligger det en golfbane.

Les mer om Strömstad Spa

Scandic Laholmen

Dette hotellet har en fantastisk utsikt over havnen, solnedgangen og havet.

Scandic Laholmen er et tradisjonelt hotell med en hyggelig atmosfære. Alle rommene har blitt renovert for å møte dagens krav til kvalitet og standard.

Vi har en shuttlebuss som kjører mellom de to hotellene gjennom hele konferansen. Transporttid er på 10 minutter.

Les mer om Scandic Laholmen

Dine data, ditt valg

Vi bruker cookies og dine data til å holde nettsiden sikker, statistikk, analyse og markedsføring. Du kan lese mer i vår personvernerklæring.