Back to program

Fra tradisjonelle kundereiser til hendelsesbasert kommunikasjon

Keynote – World Class CX

When: Monday kl. 13:40 - 14:20
Language: Norwegian

I dette spennende og innsiktsfulle foredraget tar Harald Heggelund, Head of CXM hos DNB, oss med på en reise fra tradisjonelle kundereiser til hendelsesbasert kommunikasjon. Han deler DNBs erfaringer med å implementere nye metoder og hvordan dette har bidratt til å møte kundene med rett informasjon, på rett sted og til rett tid.

DNBs visjon for CXM handler om å levere rett budskap, til rett tid, i rett kanal. Gjennom en grundig forståelse av kundens behov og preferanser, kombinert med tilgang til omfattende innsikt fra både innloggede og eksterne datakilder, har DNB et unikt mulighetsrom for å kommunisere relevant med både kunder og ikke-kunder. Med en bred portefølje av kanaler, inkludert egne flater som nettsider, mobilbankapp og nettbank, samt performance kanaler som Meta, Google, Snap og display, kan DNB tilby skreddersydd kommunikasjon som treffer målgruppen på riktig sted.

Dette foredraget tar oss med på et dypdykk i prosessen med å skjønne kundenes behov til enhver tid og prioritere blant utallige kommunikasjonsmuligheter. Gjennom eksempler og praktiske erfaringer vil Harald Heggelund utforske hvordan DNB har brukt kundereisemapping som utgangspunkt for triggerbasert kommunikasjon. Vi vil se nærmere på hvordan behov definerer innholdet, og hvordan valg av kanal tilpasses for å levere den beste kommunikasjonen i en omnikanal-strategi.

Bli med oss på Dialogkonferansen og bli inspirert av DNBs reise mot hendelsesbasert kommunikasjon. Lær hvordan du kan skape en sømløs og relevant kundeopplevelse ved å forstå behovene til kundene dine og levere riktig budskap gjennom riktige kanaler. Dette foredraget vil gi deg verdifull innsikt og praktiske tips som kan hjelpe deg med å ta din kundekommunikasjon til nye høyder.

Speaker

Harald Heggelund

Head of CXM og fagansvarlig, DNB

More information