For alt vi har. Og alt vi er

Keynote

Keynote

Tuesday 08:30 AM - 09:10 AM

Language: Norwegian

Tillit og omdømme er ferskvare. Når dette foredraget holdes, er det 24 måneder siden Norge og NATO evakuerte fra Afghanistan. 18 måneder siden Russlands startet sin krig mot Ukraina. Og 16 måneder siden mediene begynte å omtale varslingssakene og krisen startet i Forsvaret.

I dette foredraget får du innsikt i hvordan disse hendelsen påvirker, og hvorfor Forsvaret jobber strategisk og langsiktig med omdømme, kommunikasjon og historiefortelling. Forsvaret kommunikasjon består av nærmere 50 kompetente kolleger, ledere og spesialister på kommunikasjon, markedsstrategi, analyse, toppleder-rådgivning, digital utvikling, medieproduksjoner, og innovasjon innen disse områdene.

Du får helt ferske tall på hvordan det har gått med tilliten til Forsvaret. 16 måneder etter.

Du får høre hvordan Forsvaret jobber langsiktig med kommunikasjon, innovasjon og digital utvikling

Speaker

Aslak Sletten

Head of Communications, Market and Analysis, Forsvaret

Aslak er sjef for kommunikasjon, marked og analyse i Forsvaret, og er rådgiver for forsvarssjef og Forsvarets toppledelse. Tidligere var han markedsdirektør i SOS-barnebyer Norge gjennom flere år, og har erfaring fra Posten Norge med produktutvikling og som avdelingsdirektør for innsikt i Norden.

Aslak har 20 års erfaring fra næringsliv, NGO-humanitær sektor og forsvarssektoren. Drivkraften hans som leder er å skape vekst og gode arbeidsplasser kjennetegnet av tillit, innovasjon og et tydelig samfunnsoppdrag. Han er styremedlem i SAYFR, et ESG selskap innen organisasjons- og sikkerhetskultur og digitale tjenester. Og han har i ni år vært styremedlem i ANFO, som representerer landets største merkevareselskaper.

More speakers:

Your data, your choice

We use cookies and your data to keep the website secure, statistics, analysis and marketing. You can read more in our privacy policy.