Sosialt Program

Møt en ekspert

Søndag gir vi deg og dit team mulighet til å møte en rådgiver i 1,5 time helt gratis. Vi har eksperter på følgende områder: Analytisk drevet kommunikasjon, merkevarebygging, responsutløsende 1-1-kommunikasjon, innsikt og analyse, churn-prediksjon og mye mer. Ta kontakt med oss for å avtale tid: dialogkonferansen@netlife.com.

Dag: Søndag

Samle troppene

Søndag tilrettelegger vi for at du og ditt team kan ha teammøte, enten det er for å diskutere noe jobbrelatert, planlegge konferansen eller bare for å ta en pust i bakken før konferansen. Vi stiller med rom og forfriskninger. Ta kontakt med oss for å booke rom: dialogkonferansen@netlife.com. Vi har et begrenset antall rom, så her er det førstemann til mølla.

Dag: Søndag

Grilling på terrassen

Vi avslutter søndagen med en herlig middag på terrassen på Laholmen. Du vil få nyte deilig grillmat og nydelig havutsikt med gode bransjekollegaer.

Dag: Søndag

Champagnemottakelse

Ingen konferanse uten champagnemottakelse: Før festmiddagen på mandag byr vi på deilig champagne til alle, og det blir fotografering foran sponsorvegg.

Dag: Mandag

Stemningsfull festmiddag

Finn frem det beste kostymet du har - på mandagen blir det festmiddag med utkledningstema! Temaet for kvelden blir sendt i god tid i forveien. Vi kårer vinner av beste kostyme.

Dag: Mandag

Middagsbuffet på øya Koster

Etter en nydelig båttur i solnedgang byr vi på verdens største (og beste) blåskjellsuppe på Koster, og en deilig middagsbuffet med både kjøtt og fisk. Utover kvelden kan du vente deg god musikk og hæla i taket når det lokale bandet entrer scenen.

Dag: Tirsdag

DJ og band

Under konferansen er det duket for god stemning med dans, DJ og band på kvelden. Kommer du alene – ikke noe problem; vi inviterer på vorspiel så du kan bli kjent med dine bransjekollegaer.

Dag: Søndag, mandag, tirsdag

Det sosiale programmet er åpent for alle og er inkludert i prisen.

Skjermbilde 2019-01-11 kl. 10.42.02 Skjermbilde 2019-01-11 kl. 11.08.03 Skjermbilde 2019-01-11 kl. 11.48.02