Tilbake
Sophie Wiik

Sophie Wiik

Too Good To Go

Sophie Wiik jobber for at bærekraftig livsstil skal være lett tilgjengelig for alle og brenner for miljø, gjenbruk og redusert forbruk. Hun er svært opptatt av problematikken rundt matkasting og drømmer om at all mat skal havne i magen og ikke i søpla.

Sophie har vært sentral i etableringen av Too Good To Go, som nå er verdens største nettbaserte markedsplass for overskuddsmat. Hun starta den storstilte redningsaksjonen for norsk restemat, Too Good To Go Norge AS, i januar 2016 og ledet bedriften til hun solgte seg ut i mars 2019.

Sophie er blant annet investor og styremedlem i FJONG og en del av Founder Collective i Unconventional Ventures. Hun er mentor, rådgiver og involvert i flere andre grønne prosjekter.

Om Too Good To Go

Too Good To Go er en mobilapp som knytter matprodusenter, butikker og spisesteder sammen med brukere som vil redde mat fra å ende opp i søppelkassen.

Presentations

Grønn innovasjon er fremtiden 

More information