Back to program

Strawberry Universe – the next level of hospitality?

Best Loyalty Programs in Europe

When: Tuesday kl. 14:10 - 14:50
Language: Norwegian

Nordic Choice Hotels blir til Strawberry. Håvard Hovdahl forteller om den største endringen i selskapets historie og om hvordan lojalitetsprogrammet og medlemskontakten har bidratt til å ta selskapet gjennom dets mørkeste epoke. Få med deg de spennende planene for hvordan de har tenkt å angripe fremtiden ved å sette medlemmene i førersetet.

De siste 25 årene har Nordic Choice Hotels etablert seg som en av de største og mest innovative aktørene i den nordiske reiselivsindustrien. Sammen med sine fantastiske ansatte har de utviklet den beste (ifølge bransjen selv) og mest varierte hotellkjeden i Norden, med hotellopplevelser som strekker seg fra lavpriskjeder til luksushoteller. I Mai 2023 rebrandes det vi kjenner som Nordic Choice Hotels til Strawberry, og markerer med det en ny æra for selskapet.

For å utvikle selskapet videre skal de bredde både produkter og tjenester og utvide antall partnere og fordeler i lojalitetsprogrammet. Målet er å skape et økosystem med egne hotell, restauranter, barer, gym og spa - samt tilby bra opplevelser gjennom eksterne partnere som skal gjøre Strawberry størst på opplevelser i Norden. For det er nettopp det Strawberry skal bli. - Et univers av opplevelser for gjester og medlemmer.

Speaker

Håvard Uglem Hovdahl

VP Loyalty, Strawberry (formerly Nordic Choice Hotels)

More information

Zacharias Elinder

Marketing Automation Manager, eBerry By Nordic Choice Hotels

More information